„Асикс“ обукао црвено беле

42

Црвено бели имају новог спонзора. У питању је спортски бренд „Асикс“, који ће у наредне три године облачити црвено беле. Потписивању су поред генераног секеретара ОК Црвена звезда Ане Аврамовић и директора компаније Универс Ко Драгослава Јоцића, као и директора маркетинга ОК Црвена звезда Зорана Аврамовића присуствовале и обе екипе црвено белих на челу са тренерима.

Одмах на почеку конференције генерални секретар клуба Ана Аврамовић истакла је да полако испунњавају обећања зацртана пре почетка сезоне а то је да ће се окупљати и промовисати нова спонзоре, који ће у такмичарској 2012/13 години као и псоел тога бити део Црвене звезде.
„Асикс“ је бренд који је добро познат у свету спорта, и велики број спортиста носи управо њихову опрему. Ја бих пожелела да наша сарадња буде испешна, биће то трогодишња сарадња, а собзиром да се ради о јендом веома познатом бренду наше играчице и играчи ће сигурно кроз своје игре показати да су одличан партнер у наредном периоду – јасна је Ана Аврамовић.

Директор компаније Универс Ко, Драгослав Јоцић истакао је да ова компанија постоји већ 20 година, а да се бренд „Асикс“ простире на тржишту некедашње СФРЈ, сем у Словенији и Хрватској.
Трудимо се да помогнемо колико год можемо, и веома нам је драго што смо спонзори Звезде. Упоредо са њеним успесима верујемо да ће и наш бренд бити једнако успешан.

Директор маркетинга црвено белих, Зоран Аврамовић изразио је велико задовољство што клуб са традицијом као што је Црвена звезда има у својим редовима новог члана.
Један од најважнијих услова је свакако и спортска опрема, а „Асикс“ је у одбојци био један од најреномиранијих спортских производа. Мислим да је ово још један велики корак, и да ћемо задовољити и оправдати сва очекивања.

Претходни текстНова победа наших девојака
Следећи текстПАО и Барса ривали по мери