Црвено бели желе победу против Нишлија

53

После шокантног пораза од Бордоа, фудбалери Црвене звезде морају да се усредсреде на првенствене обавезе и титулу као циљ. Прва наредна препрека на том путу долази у виду нишког Радничког.

– Утакмица са Радничким стиже у специфичном моменту, после два дуела са Бордоом и зато она за нас има резултатски, бодовни, физички и психолошки значај. Морамо емотивно да се подигнемо, да освојимо бодове и оправдамо подршку коју смо добили после елиминације од Француза – рекао је Јанковић у најави меча против Радничког.
Свестан је тренер Црвене звезде да ће ривал покушати да искористи умор и емотивну испражњеност његових играча.
– Они дуго нису играли у елитном рангу и сигурно је да са великим ентузијазмом долазе у Београд. Желеће да искористе нашу ситуацију, што је и нормално, али на нама је да им то не дозволимо – поручио је Јанковић.
У конкуренцији за овај првенствени меч биће и повратник Ненад Милијаш, као и појачање из Јагодине Огњен Мудрински.
– Милијаш и Мудрински су у комбинацијама за састав. Имамо неколико играча са лакшим повредама, па ћу морати добро да размислим да ли да их ставим у тим, јер не желим да се неко озбиљније повреди – закључио је стратег црвено-белог тима.
Са друге стране последње појачање Александар Пантић из Рада сачекаће наредну прилику за деби.
– Одлично познајем већину играча и мислим да неће бити ни најмањих проблема да се уклопим у тим. Надам се да ћу одиграти добро и да ћемо освојити дуплу круну. Могу да играм десног бека и штопера, на шефу је да одлучи где ће да ме стави, а на мени је да пружим максимум –  рекао је Пантић, који је „задужио“ црвено-бели дрес са бројем два и чији се деби очекује 15. септембра када Црвена звезда буде играла против Радничког из Крагујевца.
Црвена звезда ће у утакмици четвртог кола Суперлиге угостити нишки Раднички у недељу, од 19 сати.

Претходни текстПантић затворио прелазни рок
Следећи текстЈована Дамњановић растужила Шапчанке