Повратак Ненада Милијаша

48

Након три године одсуства Ненад Милијаш ће опет играти на Маракани. Пре три године је из Црвене звезде отишао у енглески Вулверхемптон где је играо са промењивим  успехом.

Јако сам срећан што сам поново овде. Познато је колико волим Црвену звезду.  Чим се појавила прва могућност да се вратим у вољени клуб искористио сам је.  У последње време нисам био задовољан минутажом. Клуб је раније хтео да ме пошаље на позајмицу у неки други инострани клуб, али сам то одмах одбио и нагласио да желим да дођем у Звезду.
Он се осврнуо  и на синоћну утакмицу.
Наравно да сам као навијач Звезде  гледао синоћну  утакмицу.  Заиста ми је тешко пало, још се нисам опоравио од шока. Изузетно ми је жао играча који су пружили свој максимум, али једноставно треба узети у обзир да нису имали среће. Сад је најбитнији да не клону духом. Треба да се окренемо првенству.
На питање да ли се на њега може рачунати већ у недељу, када је на програму утакмица против  Радничког из Ниша, каже:
То је питање за тренера.  Што се мене тиче ја сам спреман.  Одрадио сам  целе припреме са Вулверхемптоном и играо сам пријатељске утакмице. Једва чекам да заиграм.  Свака утакмица је битна јер води до титуле, за коју верујем да је овај тим способан да освоји. –закључио је Милијаш
Горан Маза Василијевић, је као представник клуба , присуствовао промоцији новог појачања.
Не треба трошити много речи на такво појачање. Сви добро знамо ко је Ненад Милијаш. Ја сам се лично договорио са њим још у јуну, само смо чекали одговор из Енглеске. Због тога нисмо хтели ништа да коментаришемо у јавности док све не буде готово.- рекао је Василијевић
Милијаш ће носити дрес  број 10. Фудбалери Црвене звезде у недељу , на Маракани, дочекују нишки Раднички,  у  утакмици четвртог кола ЈСЛ.

Претходни текстШокантна завршница припала Бордоу
Следећи текстПантић затворио прелазни рок