У Нови Пазар по три бода

30

Прва „епизода“ о евро окршају Звезде и Бордоа је завршена. За седам дана нас очекује наставак узбудљиве приче. Али,  пре него што наша екипа оде у госте „жирондинцима“ мораће најпре да се избори са гостовањем у домаћој Суперлиги. Прилику да освоје три бода и упишу прву овосезонску победу Микић и екипа имаће у недељу у Новом Пазару против истоименог противника.

– Меч у Пазару тачно ће показати који су нам капацитети по питању карактера и менталитета после утакмице која нас је доста потрошила, енергетски и емотивно. Морамо да се регенеришемо што пре, а то јесте негде у генетском коду Црвене звезде, да морате да се преиспитујете на свакој утакмици и да у сваки меч улазите са истом амбицијом.
Олакшавајућа околност за Београђане је та што је стадион Новог Пазара „закључан“, па ће изостати френетична подршка домаћем тиму у недељу. Због тога Јанковић, као изразито фудбалски човек, ипак није срећан.
–  Мени је жао што публике неће бити, без обзира на то што би она била наклоњена противнику. Нови Пазар има сјајан фудбалски амбијент и штета је што неће бити гледалаца, али боже мој, нама то не мења ништа у плановима и амбицијама. Имамо јасну идеју да победимо, да ову добру игру из утакмице против Бордоа пренесемо и у Нови Пазар по питању ангажовања, менталитета, ентузијазма и да надградимо са прецизнијом завршницом, головима и са три бода.
Звезда ће у граду на Јошаници вероватно играти без Милана Јовановића који је претрпео јак ударац у мечу са Бордоом. Ровити су Лазовић и Бајковић, али шансе да они заиграју су много веће него када је у питању поуздани штопер.
Здравтсвени билтен добар, било је ровитих пре Бордоа, они су стисли зубе, одиграли. Против Пазара играће само они који су у пуној снази – закључио је Јанковић.

Претходни текстЧовићев одговор Партизану
Следећи текстЗвезда играла за Тамару!