Убедљива победа Звезде

76

Наше фудбалерке су у 2. колу Прве женске лиге савладале Леминд Лавице са 9:0 (3:0) и тако забележиле прву победу у новој сезони.

Црвено беле су после пораза од Напретка у 1. колу бес искалиле над Лесковчанкама. Гошће су одолевале све до 28. минута када је Катарина Ђорђевић начела мрежу Лавица. Само минут касније Бобићева је са ивице шеснаестерца повећала вођство, да би пред крај полувремена Ђорђевићева постигла свој други гол и одвела црвено беле на одмор са предношћу од 3:0.
У наставку сусрета наше девојке су наставиле да решетају мрежу гошћи. У периоду од 68. до 89. минута Звезда је постигла још 6 погодака и тако забележила убедљиву победу од 9:0. У наредном колу црвено беле гостују Шапцу.

ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЛЕМИНД ЛАВИЦЕ 9:0 (3:0)
Помоћни терен стадиона Црвене звезде. Гледалаца: 200. Судија: Биљана Лукић. Стрелци: Ђорђевић у 28. и 45, Бобић у 30. и 68, Дамњановић у 80, Теодосијевић у 82, Ерац у 85, Матић у 87. и Крстић у 89. минуту. Жути картон: Стојановић (Леминд Лавице).
ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кларк (Милојевић), Ђорђевић (Матић), Крстић, Коркоран, Бобић, Попов (Ј. Дамњановић), И. Дамњановић (Анђелковић), Ерац, Пешић, Благојевић (Теодосијевић), Ђорђевић.
ЛЕМИНД ЛАВИЦЕ: Војиновић, Манчић, Ј.С. Станковић (Зувић), Цветковић, Стојановић, Младеновић, Милојевић (Киров), Гавриловић, Митић, Дуброја (Ј.Д. Станковић), Савић (Стојановић).

Претходни текстПрлаиновић потписао за Црвену звезду
Следећи текстЗвезда једва до ремија против Рада