Коначно победа

56

Изабраници Роберта Просинечког су коначно забележили победу! У последњој провери у Словенији, црвено-бели су надиграли Луку Копер и славили головима Касалице и Димитријевића.

Ово је била идеална прилика да се „оперу“ пред очима јавности, након срамних пораза од Олимпије и Кршког поготово. У 14. минуту над Касалицом је извршен пенал. Прилику да шутира са  беле тачке добио је Дарко Лазовић. Међутим, није успео да превари голмана Васића. Овај промашај није обесхрабрио фудбалере нашег тима, који су наставили да нападају. У 30.минуту Микић је изнудио корнер, који је извео Лазовић. Лопта је пала у шеснестерац и прецизним ударцем послао је у гол.Багарич је из слободног ударца са 20 метара погодио пречку, што је била најбоља шанса за Словенце. У 79.минуту млади Савићевић је успео да изнуди пенал. Прецизан са беле тачке био је Димитријевић.

Лука Копер-Црвена звезда 0:2
Стадион: Бонфика. Гледалаца: 800   Судија: Антић ( Словенија). Стрелци: Касалица у 30. и Димитријевић (из пенала) у 79.минуту
Лука Копер: Хасић, Блажич, Губерац, Лотрић, Маврић, Рожић, Бугарич, Ђукић, Мајцен, Човило, Пучко, Бубало. Играли су још: Шме, Шибец, Поповић, Штулац, Смртник, Баришић, Пергец и Палчич
Црвена звезда: Бајковић, Микић, Максимовић, Крнета, Младеновић, Миливојевић, Димитријевић, Евандро, Лазовић, Касалица, Милуновић. Играли су још: Кировски, Каду, Мирић и Савићевић.

Претходни текстМилићевић појачао Црвену звезду БН Бос
Следећи текстГојко Пијетловић у Ференцварошу