Џајић: „Верујем да су ови избори прекретница“

33

Трећа Звездина звезда и један од најбољих југословенских фудбалера свих времена, Драган Џајић, обавио је данас своју  Звездашку дужност у Медија центру на Маракани. Око поднева се појавио на стадиону у Љутице Богдана 1а и после у разговору са новинарима рекао да не постоји ствар због које би пропустио прилику да помогне свом вољеном клубу, те је из тог разлога и изашао на изборе.

Дошао сам да потврдим и покажем своју верност клубу у коме сам провео 42 године. Био сам учесник свих збивања кроз његову историју и не постоји ништа што би ме спречило да му помогнем. Увек стојим уз Звезду, њој сам припадао све ове године и припадаћу јој до краја свог живота – рекао је  Џајић и изнео низ похвала на рачун људи који су организовали клупске изборе: – Драго ми је што избори протичу у најбољем реду и што се одвијају у демократском духу, а и одушевљава ме чињеница да је ово по први пут у Србији. Увек ћу бити на располагању, учинићу све што је у мојој моћи, а да може да допринесе успеху клуба. Надам се да су ови избори прекретница и верујем у боље дане за Звезду. Податак који оправдава моја очекивања јесте тај  да на утакмицама на Маракани током овог тешког периода има више људи него у време када смо били шампиони Европе. То је за сваку похвалу – истакао је он.
Некадашње најбоље лево крило света сматра да није на њему да коментарише чињеницу да је једини кандидат за председника Владан Лукић, али и не искључује могућност да ће у блиској будућности покушати да помогне Црвеној звезди на сваки начин, а не само као члан Скупштине.
Имам неке своје приоритете у овом тренутку и целокупна јавност зна који су. Не бих данас причао о томе, могу само да додам да сам увек био и бићу уз клуб, а свако има право на своје мишљење. Људи врло добро знају ко сам и шта сам све чинио свих ових година – закључио је човек који представља највећи симбол успеха Црвене звезде.

Претходни текстПешић: „Сви у Пионир“
Следећи текстЗорана Аруновић златна на СК