Почели избори

41

У Медија центру стадиона „Црвене звезде“ данас су отпочели избори за новог председника  и руководство фудбалског клуба. По први пут у овом делу Европе регистровани чланови имају право да својим гласом одаберу људе који ће у наредном периоду бити на челу црвено-белих.

Већ сада је извесно да ће стари-нови први човек Звезде бити Владан Лукић. Против кандидат је изостао па ће на челу најтрофејнијег српског клуба и у наредних пет година остати исти човек. Он истиче да је веома поносан на овакав начин гласања.
– Поново смо показали колико је Звезда велика. Сви којима је црвено-беле боја у срцу имају праву да гласом изаберу оне који ће ову велику институцију водити ка новим успесима. Жао ми је што нема другог кандидата јер знам да ће многи то погрешно протумачити, уверен сам да ћемо у наредних пет година клуб вратити тамо где му је место – јасан је Лукић.

Председник се осврнуо и на претходни мандат.
– Подигли смо Звезду на стабилне ноге. Могу да кажем да сам веома задовољан, имамо најбољу екипу у земљи, овог пролећа смо показали да је то истина, подигли смо вредност екипе и гледамо само напред. Идемо корак по корак, имамо несрећу што живимо у времену велике економске кризе и није лако обезбедити средства за свакодневне потребе и нормално пословање.

На гласање је данас стигао и председник СД Петар Шкундрић.
– Звезда се одлучила за најдемократскији начин да одабере руководсвто. Сви регистровани чланови имају право гласа што је одлична ствар јер им тако клуб враћа за сву подршку коју има од људи који живе за црвено-беле боје.  Сигуран сам да нас очекују велике ствари и много важних победа– истиче Шкундрић. 
Данашњим изборима присуствовале су многе легенде нашег клуба: Мића Јанковић, Стева Остојић, Петар Крвокућа, Милош Шестић, Бранко Кленковиски као и познати звездаши Владимир Шавија, Мирко Павловић, Аца Лукас… 

Претходни текстЗвезда добила лиценцу за Лигу Европе
Следећи текстЗвезда поражена од Радничког