Звезда добила лиценцу за Лигу Европе

21

Генерални секретар нашег клуба, Ђорђе Стефановић истакао је да је Црвена звезда исплатила дуг од 1.690.000 евра и добила лиценцу за наступе у Лиги Европе следеће сезоне. Он  је такође додао да је дуг клуба 33 милиона евра нето, као и то да су црвено-бели немоћни у наплати потраживања, али да је нови стадион неопходан.

Црвена звезда је платила оно што је морала да плати и уверен сам да је ово крај агоније која је трајала годинама. Ускоро ћемо решити и остале репове из претходног периода и искрено се надам да нам се тако нешто више никада неће поновити“, почео је причу Стефановић.
Он је додао да је генерални спонзор „Гаспром“ помогао у лиценцирању
Звезда је прошла најтежи период у својој историји. Биће још ломова, можда годину-две, али је будућност Звезде светла. Могу да обећам да ћемо редовно плаћати и нећу дозволити да Звезда западне у нереалне послове који су потом доводили до тога да их разни клубови тужакају у Европи.
Пет фудбалера из првог тима, Бајковић, капитен Микић, Каду и Михајловић, имају дозволу да оду, а нови уговори понуђени су седморици играча.

Имамо базу и циљ је да се она одржи. Нови уговори су понуђени Стојковићу, Дмитровићу, Мијаиловићу, Спајићу, Лазовићу и Тошићу, Вешовић се чека да се врати са одмора, са њим смо договорили услове, потписаће при повратку. Жеља је да Борха одигра још 6 месеци у клубу, о откупу уговора размишљаћемо касније и причаћемо са његовим менаџером. Ако остане ситуација као што је сада, нећемо откупити уговор од 650.000 евра. Што се појачања тиче, тражимо квалитет сразмерно финансијским могућностима клуба.

Претходни текстНенадић прво појачање Црвене звезде
Следећи текстПочели избори