Ненадић прво појачање Црвене звезде

76

Стандардни првотимац Радничког из Крагујевца Љубо Ненадић је први фудбалер који је у летњем прелазном року појачао редове Црвене Звезде. Ненадић игра на позицији левог бека и, након четири године проведене у Металцу из Горњег Милановца, протекле сезоне је био стандардни првотимац крагујевачког тима.

На конференцији за медије која је одржана данас на нашем највећем стадиону, Ненадић је потписао трофодишњи уговор са црвено белима.
Пресрећан сан што сам део црвено белог тима. Све је дошло изненада. Надам се да ћу односом и приступом допринети игри екипе. Свим младим играчима је жеља да обуку Звездин дрес, а мени се она испунила. Част ми је што ћу радити са живом легендом Робертом Просинечким и надам се да ћемо брзо пронаћи заједнички језик – истакао је Ненадић.
Љубо Ненадић ће на левом боку тако наследити Николу Петковића којме је управа црвено белих дала зелено светло за одлазак са Маракане.
Иначе, 26-годишњи Ненадић ће се за своје место у тиму борити са Филипом Младеновићем који је до сада био први избор Роберта Посинечког када је у питању лева страна дефанзивне линије.
Ново појачање Црвене звезде носиће број 33 на дресу, који је носио и у претходном клубу.

Претходни текстЈака одбрана руши Крагујевчане
Следећи текстЗвезда добила лиценцу за Лигу Европе