Звезда дочекује Раднички

25

Кошаркаши Црвене звезде ДИВА утакмицом против Радничког из Крагујевца завршавају такмичење у лигашком делу АСЛ. Иако нема резултатски значај, овај сусрет је добра увертира пред старт плеј-офа, јер ће исти ривали поново одмерити снаге већ у полуфиналу. Дуел у „Пиониру“ је на програму у среду 23. маја од 19 часова, а улаз за све присталице нашег клуба биће слободан.

– За нас плеј-оф почиње практично већ сутра. Зато ће меч са Радничким бити одлична припрема за све оно што је доигравање само по себи носи– почео је причу стратег тима са Малог Калемегдана Светислав Пешић. 
Популарни Кари веома цени Крагујевчане.
– Најискуснија су екипа у нашој лиги. Поседују огромно знање, имају одличне играче на свим позицијама. Свој квалитете су показали кроз Јадранску лигу, и све то још једном потврдили кроз АСЛ. Имају много позитивних особина, али посебно морам да истакнем игру у нападу. Преко 20 асистенција по утакмици заиста је велика ствар. Уиграна екипа која зна шта хоће и жели у сваком моменту. Тај офанзивни потенцијал ми још немамо, али уздамо се у мотивацију, интензитет у одбрани и скок. Квалитете које имамо морамо да искористимо по сваку цену– јасан је трофејни стручњак.

Претходни текстЗвездина петорка на Михином списку
Следећи текстПросинечки остаје на клупи!