Дупла срећа Лазовића

49

Фудбалери Црвене звезде тријумфовали су и у реванш мечу полуфинала Купа Србије. Звезда је пружила сјајну партију и надиграла, вечитог ривала, Партизан са 0:2.

После неколико лошијих издања у сударима са екипом из Хумске, Дарко Лазовић обележио је овај меч. „Везиста“ нашег тима у 63. минуту савладао је Стојковића и на тај начин овери пласман у финале.
Сваки дерби носи одређену тежину, тако је било и вечерас. Одиграли смо храбро од првог минута, нисмо се бранили и то је на крају резултирало пласманом у финале. Хвала навијачима на великој подршци коју су нам пружали током целог меча. Драго ми је што се и мој бивши клуб Борац пласирао у финале, биће то меч за памћење.
Звездина „осмица“ осврнуо се и на погодак.
Свестан сам да последњих неколико дербија нисам одиграо на свом нивоу, зато ми гол много значи. У првом делу игре имао сам сјајну прилику нисам је искористио, али у другом ми се посрећило да савладам Стојковића– завршио је Лазовић.

Лука Миливојевић „преорао“ је терен стадиона у Хумској. Борбени „везиста“ у потпуности је неутралисао средњи ред Партизана.
Играли смо храбро. Испоштовали смо договор из свлачионице, нисмо се затворили, него смо од првог минута кренули да постигнемо погодак и на тај начин отклонимо све дилеме око пласмана у финале. Млада смо екипа, било је потребно време да се све коцкице склопе, сада све долази на своје. Идемо у Нови Сад да узмемо Куп.
Срђан Мијаиловић „дечко од задатка“ Роберта Просинечког поново је господарио средином терена.
Ова победа је много важна за нас, велики подстрек за следеће утакмице али и за сезоне које долазе. Играли смо добро и на крилима навијача извојевали пласман у финале. Идемо на трофеј, нећемо се предати ни у првенству, борићемо се па како буде.

Никола Максимовић је и поред неугодне повреде стегао зубе и одиграо свих 90. минута. Штопер нашег тима у потпуности је зауставио увек неугодног Дијару.
Испоштовали смо договор из свлачионице, тренер је одабрао праву тактику и одвео нас до велике победе. Партизан није искористио шансе, ми јесмо, заслужено идемо у финале. Ако смо први меч одиграли нешто слабије, вечерас смо исправили све грешке и показали колико можемо.  Хвала навијачима на подршци, овај тријумф је за њих.

Претходни текстПобедом у финале Купа
Следећи текстУбедљива победа Звезде