Бољи смо од Радничког

49

Фудбалери Црвене звезде сутра одлазе пут Крагујевца како би одиграли првенствени меч у оквиру 22. кола  са Радничким 1923. Црвено – бели имаће озбиљан задатак, можда и најтежи у овој сезони, а то је да после седам узастопних победа савладају и један тим са врха табеле Јелен Суперлиге. Тренер из Љутице Богдана је на конференцији за штампу пред сутрашњи сусрет рекао да се у његовим редовима размишља само о победи.

– Разговарали смо у свлачионици на тему утакмице у Крагујевцу. Биће тешко, то је сигурно, јер је, ако мене питате, Раднички откровење првенства. До сада су играли заиста добро и у самом су врху табеле. Имали су два пораза, али сталожени су  и  дуго су заједно. Баш због тога моји момци знају шта их чека. Потребни су нам бодови и искрено се надам да ћемо наставити са победничким низом. Не бих да испадне како претерујем, али бољи смо од Радничког – рекао је Роберт Просинечки.
Првотимац Марко Вешовић је у прошлом колу са Хајдуком играо на позицији десног бека. Својим сјајним продорима задавао је проблеме одбрани Куљана, наместио оба гола Борхи и на тај начин  приказао изузетну партију на „принудном“ месту. Има и више него довољно разлога да се и овог пута нада најбољем.
– Чини се да ми одговара да играм на том месту. Мислим да сам на прави начин одговорио на захтев тренера Просинечког. Не знам зашто и сутра не бих био на истом нивоу. Биће тешко гостовање, Раднички има одличне појединце. Не видим разлог за наш пораз, ипак, пуни смо самопоуздања после серије победа. Сигуран сам  да ћемо се из Крагујевца вратити добро расположени –  рекао је Вешовић.
На крају обраћања медијима наш стратег издиктирао је тим који ће почети дуел на стадиону „Чика Дача“. Играће: Бајковић, Вешовић, Максимовић, Тошић, Младеновић, Мијаиловић, Каду, Евандро, Лазовић, Борха, Милуновић.

Претходни текстДевојке и момци – до титуле!
Следећи текстМотивисано на Мега Визуру