Без права на кикс

53

Фудбалери Црвене звезде сутра крећу пут Борче где се састају са БСК у оквиру 19. кола Јелен Суперлиге. Црвено – бели свакој утакмици морају приступити са великом озбиљношћу уколико желе да остану у трци са титулу са вечитим ривалом.

Тренер екипе са Маракане Роберт Просинечки рекао је на конференцији за новинаре да очекује тежак меч.
– Екипа из Борче је у прошлом колу забележила  одличан резултат на гостовању у Чачку. Узела је три бода и то им је свакако дало крила, па зато верујем да ће покушати и нас да изненади. Нама је победа императив. Припремамо се и психички и тактички и ако максимално уђемо у меч сигуран сам да ћемо остварити циљ – објашњава наш стратег.
Просинечки решио је да изврши неке промене у тиму за сутрашњи сусрет.
– План ми је да одморим неке играче. Евандро ће сигурно пропустити ово гостовање како би био одморан за Партизан. Милуновић осећа бол у леђима и зато ћу указати шансу другима. Мирић ће играти од првог минута који је до сада увек улазио са клупе и у наставку чинио да игра буде боља и бржа. Доста размишљам и о Касалици, не само због гола и пенала већ зато што доноси квалитетну игру – рекао је Просинечки и наставио: – Немамо права на кикс. У прошлости смо имали доста пропуста , тако да нам је сада свака утакмица кључна. Ако се будемо борили и добро трчали, верујем да ће наш квалитет доћи до изражаја – заључио је он.
Црвено – бели на терен ће изаћи у следећем саставу.
– Бајковић, Микић, Максимовић, Тошић, Младеновић, Мијаиловић, Каду, Миливојевић, Лазовић, Мирић и Борха.

Претходни текстНа дерби само са сезонским улазницама
Следећи текстНови пораз Звезде