Борбеношћу до треће победе

33

Црвено бели на почетку пролећа имају доста разлога за задовољство. Не смао да су освојили шест бодова из две утакмице него су и смањили бодовни заостатак за лидером. У среду 14марта је нова прилика да изабраници Роберта Просинечког наставе победосносну серију. На Маракану стиже Смедерево, улаз је слободан и оечкује се атмосфера као када је пре два кола гостовао Спартак.

Тренер тима са Маракане, Роберт Просинечки истакао је да и против смедерева као и на свим досадашњим утакмицама само победа долази у обзир.
Очекује нас пре свега један сјајан амбијент и подршка навијача. То ће мојим играчима сигурно бити додатни митив да добро играју и победе. Улазимо у серију тешких мечева, али не плашимо се. Идемо из утамице у утакмицу, добро радимо, и наравно да имамо доста разлога за оптимизам – објаснио је Роби.
Лука Миливојевић на претходним мечевима показао је да је фудбалер врхунског калибра и да тренер Просинечки може увек да рачуна на њега.
Ни један меч се не може добити ако и њега не уђемо максимално сконцентирсани. Морамо од самог старта да будемо ангажовани и борбени, јер само на тај начин можемо исказати квалитет који поседујемо – напоменуо је талентовани везиста.

Претходни текстДесет медаља за црвено беле
Следећи текстПораз у првом мечу четвртфинала