Јавор – Црвена звезда 1:3

56

Фудбалери Црвене звезде у утакмици 17. кола Јелен Супер Лиге били су бољи од екипе Јавора. Изабраници Роберта Просинечког успели су три пута да затресу мрежу противника. Прво је Одита веома рано довео домаће у вођство, да би се у наставку меча Евандро, Милуновић и Младеновић головима донели црвено белима три бода.

Прогнозе пред утакмицу биле су да ће меч бити веома неизвестан, али то се у Ивањици није могло видети. Иако је до сада екипа Јавора представљала велику препреку за Црвену звезду, без проблема су црвено бели забележили четврту узастопну победу над овим тимом.

Све до 34. минута није било правих прилика, да би у тим тренутцима евандро постигао гол за изједначење (1:1). Лука Миливојевић је центрирао са десне стране, Микић „закачио“ главом, да би Евандро после пријема затресао мрежу Милорада Николића.

Била је то на неки начин и најава преокрета. Након центрашута Миливојевића, лопта је стигла до Луке Милуновића који ју се сместио у гол! Први гол младог дебитанта у црвено белом дресу и вођство (1:2).

Трећи гол београдског тима стигао је у 86. минуту, а све у одличној изведби Филипа Младеновића. После сјајног паса Миливојевића са ивице казненог простора затресао мрежу Ивањчана за коначан резултат 1:3.

Претходни текстЦрвено бели повели у четвртфиналу
Следећи текстЦрвено беле у полуфиналу плеј офа