Звезда продужила уговор са Пиреус Лизингом

39

Фудбалски клуб црвена звезда продужио је уговор са званичним пријатељом и спонзором клуба Пиреус Лизингом. Нови уговор је одмах ступио на снагу и постписан је на период до краја сезоне 2011/12.
На конференцији за медије одржаној у Медија центру ФК Црвена звезда, присутним медијима су се обратили у име Пиреус Лизинга генерални директор Константинос Тсиолис и помоћник директора Никола Вујовић, док је у име Црвене звезде директор маркетинга Горан Броћић.

Обе уговорене стране исказале су обострано задовољство због продужене сарадње, као и наду да добри резултати неће изостати у текућој сезони.
Стратешко опредељење наше компаније јесте улагање у младе људе и промоцију спорта. Посебно задовољство представља управо договор са велеиким клубом какв је Црвена звезда. Наша сарадња до сада је била веома успешна тако да је наставак уследио из уверења да заједнички резултати могу бити још бољи. Са нашим иновативним производима уруженим са јаком традицијом клуба потпуно смо сигурни да је овај споразум одличан за оба бренда – изјавио је Тсиолис.
Споразум између Пиреус Лизинга и Црвене звезде предвиђа спонзорски пакет који укључује рекламу Пиреус лизинга на фудбалском стадиону и друге видове маркетиншке сарадње, као и посебне услове финансирања за све чланове клуба.
Горан Броћић, директор маркетинга ФК Црвена звезда је закључујући конференцију за медије најавио нове програме и услуге као резултат сарадње са Пиреус Лизингом.

Претходни текстСкупштина Звезде усагласила статут
Следећи текстДесет јуниора у репрезентацији