Тениски клуб Црвена звезда најбољи

195

Са малим закашњењем, тениски клуб Црвена звезда заслужено је добио признање за најуспешнији срспки тениски колектив. Уместо на свечаности крајем прошле године, награда је додељена тек сада, у Нишу. На свечанаости ораганизованој у прес центру у хали Чаир, где се играју мечеви Дејвис Купа Србија – Шведска, председник тениског савеза Србије, Вук Јеремић предао је диплому манењену најбољима у протеклој години.

Велико ми је задовољство да ову награду уручим клубу који је у минулој години показао највише. Наравно, то је најбољи клуб и мени је драго, мада, на овом месту морам да будем неутралан. Али, резултати у прошлој години показали су да се заиста ради о нашем најбољем клубу. Ова награда ће, надам се, и следећих година припасти овом клубу .

Присутнима се обратила и председница тениског клуба Црвена звезда, госпођа Ђурђа Ћерамилац.
Ово је награда, пре свега играчима, али и свим запосленима у клубу, као и нама из управе. У име свих нас захваљујем се на овом признању, али морам да кажем да награда није стигла случајно. Ми смо најбоље радили, не само у 2011–ој, у којој смо узели две сениорске и једну титулу у јуниорској конкуренцији. Дакле, резултати недвосмислено говоре да смо у протеклој години били најбољи, али морам да нагласим да је Звезда у задњих 13 година у сениорсој конкуренцији од могућих 26 титула узела 21. То говори о нашој супремацији. И говори о нашем раду, озбиљности и амбицијама – наговестила је председница ТК Црвена звезда, Ђурђа Ћерамилац.

Претходни текстПетковић: „Пораз нас опомиње“
Следећи текстТријумф над Радничким