Звезда убедљива у Купу

37

Црвена звеза- ЖАК  21- 3 (5: 0, 5:1, 5: 0, 6: 2)
Базен:  СЦ „Гале Мушкатировић“. Гледалаца: 250. Судије: Раковић и Мишковић (Београд). Играч више: Црвена звезда 10 (7), ЖАК 1 (0).  
Црвена звезда: Пијетловић, С. Рашовић 4, Стојчић 4, Ивошевић 1, Кљајевић 1, Милијановић 1, Аврамовић 1, В. Рашовић 2, Ранђеловић 1, Савић 2, Васовић 2, Аксентијевић 2, Драксимовић.
ЖАК: Аризановић, Рађеновић, Кирић 1, Будурин, Тркуља, Носовић, Дудаш, Павић, Ћирић, Алексић 2, Рестовић, Марчета, Ђапа.  

 

Ватерполисти Црвене звезде почели су такмичење у Купу Србије веома убедљивом победом. Савладана је екипа ЖАК-а са чак 21: 3.
Пулени тренера Дејана Савића потврдили су висок ниво форме који су показали и на Евро сцени. У атрактивној и ефикасној партији Београђани су „прегазили“ госте из Кинкинде. Након осам минута Звезда је имала предност од 5: 0. Домаћин је сјајно реализовао нападе са играчем више. Немоћни ватерполисти ЖАК-а, први пут мрежу голамана Пијетловића затресли су тек у уводним минутима другог дела игре. Звезда је висок ритам меча одржавала честим изменама, па су се голови ређали као на траци. Најефикаснији на овој утакмици били су С. Рашовић и Стојчић са по четири поготка, док је искусни Васовић маестрално предводио тим. 

Претходни текстЛуковићева за нову победу
Следећи текстСигурно у првом колу Суперлиге