На Маракани Раднички, па концерт

48

После три тешка гостовања, фудбалери Црвене звезде враћају се на своју Маракану. Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки и млади дефанзивац Урош Ћосић, са нестрпљењем очекују сутрашњу утакмицу против Радничког (18,00). Крагујевчани заслужују сваки респект, јер се ради о изузетно доброј екипи која је у претходних шест кола забележила три победе и три ремија.

 

Долази нам у госте екипа која заузима четврто место на табели и свакако да заслужује поштовање. Видео сам у медијима да са пуно оптимизма долазе у Београд, и да чак најављују победу. Међутим, то нас не плаши, јер смо у претходне три утакмице, које смо играли на страни, показали да знамо да играмо, да смо ушли у форму, и верујем да ћемо сутра наставити у истом ритму. Сви играчи су спремни, добро смо тренирали током недеље, спремни смо, и мислим да ћемо на паузу која следи после сутрашње утакмице, отићи расположени – изјавио је Роби који је још истакао да га не брине неефикасност нападача и да је сигуран да ће они ускоро „прорадити“.
Са очекивањима „шефа“, сложио се и првотимац Урош Ћосић.
Играмо на нашем стадиону, пред нашим навијачима, и занима нас само победа. Ако уђемо максимално озбиљно и концентрисано у меч, сигуран сам да ћемо освојити нова три бода – краткак, али јасан био је Ћосић.

 Одмах по завршетку утакмице између Црвене звезде и Радничког одржаће се четврти по реду хуманитарни концерт под називом: „За наше Косово и Метохију“. Карте за утакмицу и концерт се продају на благајни стадиона Црвена звезда данас до 17,00 и сутра све до почетка утакмице. Важна информација гласи да неће бити могуће ући на северну трибину без карте за концерт и утакмицу заједно. Улазнице се продају појединачно, али за улазак на Север морате поседовати обе. Сезонске карте за трибину наших најватренијих навијача сутра неће важити. Цена карте за утакмицу је 200, док је за концерт 300 динара.

Претставник Епархије Рашко-призренске Ђорђе Јовановић захвалио се фудбалском клубу „Црвена звезда“ и навијачкој групи „Делије север“ на свему што чине како би бар мало олакшали тешку ситуацију у којој се налази наш народ у јужној српској покрајини. Такође, позвао је све Звездаше и остале којима је искрено стало до Косова, да дођу сутра увече на највећи српски стадион у што већем броју. На Маракани ће наступити, Кики Лесендрић, Ивана Жигон и косовски Божури, затим групе ТХЦ Ла фамилија, Ф4, 357, и гости изненађења.
Прикупљени новаћ биће искоришћен за куповину неопходних намирница које су потребне за функционисање народних кухиња које се налазе у нашим енклавама, као и за изградњу једног зида који је порушен у манастиру Дечан, јер је тренутно незаштићен и налази се на удару провалника који ту улазе са намером да пљачкају и малтретирају народ и монахиње.

Претходни текстЗвезда изгубила од Борца 20:24
Следећи текстОтказан хуманитарни концерт