Хајдук – Црвена звезда 0:1

62

Стадион: Градски Стрелци: Каду 57. Гледалаца: 9.000 Судија: Данило Грујић (Ниш)
Жути картони: Новковић, Мудрагић, Ковачевић, Рагиповић. Ћовин, Бубало, Хаџибулић, Осеи – Микић, Петковић, ВИлотић.

ХАЈДУК: Браћ, Пауљевић, Мујдрагић, А. Јовановић, М. Ковачевић, Рагиповић, Човило (од 46. Осеи), Бубало, Новковић, Ћовин (од 75. Вујаклија), Хаџибулић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Микић, Вилотић, Ади, Петковић (од 90. Рељић), Димитријевић, Евандро, Каду (од 68. Мијаиловић), Лазовић, Борха (од 74. Вешовић), Калуђеровић.

Као и раније наши момци су се доста намучили у Кули, али су на крају узели оно по шта су дошли у Бачку. Кад већ нападачи нису умели да затресу мрежу домаћег тима, ствар је у руке преузео ове јесени сјајни Каду, који је голом пресудио победника дерби сусрета шестог кола Јелен Суперлиге Србије: Хајдук – Црвена звезда 0:1.

Звезда је дошла до победе, уз велику контролу поседа лопте, док је домаћи тим покушао да, за разлику од неких ранијих мечева, одигра згуснуто у одбрани, што му се на крају и осветило.
Прописно се обрукао Борха у првом полувремену, када није искористио грешку Браћа, док се чувар меже Куљана касније искупио када је одбранио ударац Дарка Лазовић.

После прелепог гола Кадуа у 57. минуту, када је послао лопту тик изнад главе Браћа, Звезда је скинула велики терет са себе, па је у наставку максимално контролисала игру.
Оно што је обележило овај меч јесте и велики број жутих картона, које је Данило Грујић показао актерима.

У следећем колу Звезду очекује дуел са Радничким из Крагујевца, док Хајдуци путују у Београд, на мегдан Раду.

Претходни текстУчешће на турниру Војислав Нешић
Следећи текстБудућност нашег Џудо клуба