Преко Лучана до осмине финала Купа

35

Фудбалере Црвене звезде поново очекује изазов у Западној Србији. После првенствене победе у Чачку против Борца, црвено-белима сутра (15.30) предстоји куп дуел у Лучанима, где ће против домаће Младости тражити пролаз у осмину финала најмасовнијег фудбалског клупског такмичења. Тренер Роберт Просинечки и првотимац Евандро слажу се да их очекује неугодан ривал, али и да у случају ако понове игру и приступ из претходног првенственог меча, резултат не би смео да изостане.

Утакмице у Kупу увек носе додатну тежину, нарочито због тога што нема поправног, јер се игра само један меч. Идемо тамо да одиграмо добру утакмицу, да победимо, и прођемо даље. Неће бити лако, али уз добру мотивацију и приступ игри, ми смо велики фаворити. Црвену звезду, поред првенства, занима и пехар у најмасовнијем такмичењу, тако да се најозбиљније спремамо за сутрашњи меч – изјавио је Просинечки.
Са великим оптимизмом на овај дуел у Лучанима гледа и Звездина „десетка“, Евандро.
Ово је ново такмичење, другачије од првенства. Не познајем екипу Младости баш најбоље, знамо да су непоражени у овој сезони, имају суперлигашке амбиције, и сигурно неће бити лако. Али и поред тога, размишљамо само о победи – јасан је популарни Маестро.
Црвено-бели ће сутра наступити у мало другачијем саставу у односу на претходне мечеве.
Неки играчи ће остати у Београду и неће путовати на меч Купа. Тиме не желим да неко помисли да потцењујемо противника, ни случајно, само верујем да сви играчи у ротацији којим располажем имају квалитет да одиграју добро – закључио је Просинечки.

Претходни текстПоследња шанса за Евролигу
Следећи текстПочиње СЕХА Лига