Бојана Радуловић потписала за црвено-беле

244

Бојана Радуловић је нови техничар Црвене звезде! Ова 27-годишња играчица после 14 година поново ће обући црвено-бели дрес, што ће доста значити младом тиму са Маракане.

На данашњем потписивању уговора нико није крио велико задовољство на новој сарадњи, а ипак је најсрећнија била плавокоса Радуловићева.
После 14 година сам поново у Звезди. Пресрећна сам, задовољна јер је то мој матични клуб и једва чекам да заиграм поново у њему. Надам се да ћемо и следеће сезоне освојити дуплу круну иако је екипа ослабљена, имамо све младе играчице. Ипак, остале су супер девојке, добри потенцијали, што већ показују у националним селекцијама. Неке од њих већ познајем, али ми је најближа Марта Валчић са којом сам већ играла, што у Поштару тако и по репрезентацијама – каже Бојана и додаје: – Желела сам да останем у Србији и поред бројних понуда из иностранства. Било ми је жао да после добре сезону у Визури одем из земље, а Звезда је била најбоље решење.
Играћете и у Лиги шампиона?
Лига шампиона ће бити посебан изазов јер је наша група и те како јака и верујуем да ће нам бити тешко. Међутим, млада екипа увек има велику енергију, чак више жара и жеље од неких искуснијих, тако да уз добар рад са тренером Павличевићем и уз позитивну и веселу атмосферу, можићемо да урадимо нешто озбиљније. Ту мислим да изнендаимо и одиграмо добро – оптимиста је Бојана Радуловић када је најелитније клупско такмичење у питању.

Бојана је своје прве одбојкашке кораке направила у Црвеној звезди, а затим је још као кадеткиња прешла у Раднички Југопетрол, па у Поштар 064, да би затим отишла у Спартак из Суботице. Са 17 година уследио је и први инострани ангажман у Бјелској Спортови (Пољска), а затим је каријару наставила у италијанским клубовима Ређо Емилији, Асистелу (три сезоне), Вићенци и Кјерију. После румунске Крајове вратила се прошле године у Србију где је носила дрес новобеоградске Визуре.

Претходни текстОтказана Скупштина КК Црвена звезда
Следећи текстПрва победа у Аустрији