Министар Јеремић посетио црвено-беле

41

Министар иностраних послова Србије, Вук Јеремић, посетио је у понедељак експедицију Црвене звезде на припремама у Аустрији, у хотелу „Пирамида“. Јеремић, који је познат као ватрени Звездаш, искористио је боравак у Бечу, због државничких обавеза, да посети и првотимце нашег клуба на челу са Робертом Просинечким.

Јеремића је дочекао заменик спортског директора нашег клуба Горан Василијевић и саветник председника за медијска питања Миодраг Антонијевић, а из руку Просинечког министар иностраних послова добио је потписан дрес.
Хвала вам на дочеку. Сви знају да волим Звезду од малена, али ово је први пут да сам упознао првотимце клуба. Одгледао сам многе генерације на Маракани али сад први пут имам прилику да се рукујем са играчима. Надам се да ћете освојити титулу следеће сезоне и бити прави црвено-бели у европском такмичењу – рекао је Вук Јеремић.
Звездини првотимци су позвали министра да буде гост клуба на првој утакмици сезоне која је, у оквиру квалификација за Лигу Европе, заказан за 28. или 29.јул. Експедиција Црвене звезде у Аустрији ће, иначе, од сутра бити слабија за Горана Чаушића и Уроша Ћосића. Два млада фудбалера (рођени 1992. године) придружиће се репрезентацији Србије која се припрема за ЕП у Румунији, а које почиње 21. јула. Србија је у групи са Шпанијом, Турском и Белгијом, а Ћосић и Чаушић ће уз клупске другове поново бити крајем јула или почетком августа.
Част је носити дрес репрезентације. Надам се да ћемо направити успех у Румунији, а онда и у Звезди – кроз осмех каже Горан Чаушић.

Претходни текстЗвездини јуниори блистали на турниру у Румунији
Следећи текстНа реду је Матерсбург