Малагурски блиста на старту ЕЛ

54

Сања Малагурски, играч Црвене звезде блистала је у суботу, у свом првом наступу овосезонске Европске лиге. После убедљиве победе коју је остварила у петак против Гркиња 3:0, Србија је и другог дана у Кладову постигла тријумф истим резултатом 3:0 (25:21, 25:22, 25:14).

Иако је састав играчица био различит, измењена постава нашег тима, међу којима је била и наша Малагурски, оправдала је очекивања селектора Зорана Терзића. Без много мука завршен је први сет, док је у другом дошло до опуштања црвених девојака, па је сет освојен не баш тако лако 25:21.Трећи сет неизвестан, али орловке нису дозволиле да кваре просек од предходног дана па су га успешно завршиле.
Драго ми је што је друга постава добила прилику да одигра овај меч. Нисмо толико размишљали о резултату, већ само о томе да играмо што боље на терену. То је резултирало победом од 3:0. Мислим да смо оправдали очекивања.  Мени је драго што је први викенд почео овако и надам се што бољем наступу у Европској лиги –  закључила је Малагурски.

Претходни текстДве деценије од Барија
Следећи текстВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (0:0)