Чврсто на првом месту

90

Црвена звезда је остварила десету првенствену победу и учврстила се на првој позицији у Винер штедише Супер лиги. Црвено-бели су се мучили само у првом сету против Смедереваца, које су савладали и трећи пут ове сезоне, други у првенству.



Тренер гостујућег тима Жељко Булатовић извео је на терен стандардну стартну поставу, а до краја меча готово да ништа није мењао. У дуелу двојице коректора који су били и играчи месеца, за нијансу бољи је био Звездин капитен Томислав Докић, мада је и Радосав Дојчиловић одиграо доста добро.

Смедеревци су први сет решили у своју корист, али за више од тога нису имали снаге. У наредна три сета Звезда је била више него убедљива, па се питање победника није постављало готово ниједног тренутка после уводног сета. Звезда је остала на шест поена вишка у односу на другопласирани Раднички Креди банку, који има утакмицу мање.

Смедерево – Црвена звезда 1:3 (25:23, 17:25, 11:25, 16:25)
 
Дворана Техничке школе у Смедереву. Гледалаца: 300. Судије: Зорица Бјелић (Београд) и Мирко Јанковић (Ниш). Трајање меча: 81 минут.

СМЕДЕРЕВО: Марковић, Пешут 9, Зекавица 1, Пејовић 8, Рајковић, С. Стевановић 1, Дојчиловић 21, Петровић, М. Стевановић (либеро), Дабић, Медурић 6, Усиљанин 6. Тренер: Синиша Живак.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Зиндовић 9, Стефановић 1, Ћулафић, Пајић, Мајсторовић, Бојовић 12, Илић, Терзић 17, Докић 22, Рашић 12, Митић, Вујић (либеро). Тренер: Жељко Булатовић.

Претходни текстЛако против Јединства
Следећи текстУспешна година