Реми би био реалан

28

Тренер Црвене звезде, Чедомир Јаневски, по завршетку дербија нагласио је да крајњи резултат није реалан одраз догађаја на терену.

 – Честитао бих Партизану на победи и навијачима на амбијенту који су створили на Маракани. Ипак, не бих се сложио да је бољи тим победио односно сматрам да дерби није заслужио да има победника. Партизан је из три шансе које је имао за 90 минута постигао два гола што је огромна ефикасност. За разлику од ривала, ми наше прилике нисмо искористили. Могли су Милијаш, Едгар, Субашић да постигну голове, погодили смо пречку, стативу, мислим да би то требало да буде довољно за најмање реми.
 
 Тренер Партизана Славиша Јокановић пре коментара утакмице издвојио је детаљ по којем ће памтити дерби.
 
 – Јако сам срећан што сам после дуго времена видео Звонка Милојевића. Од срца Милоју желим да му опоравак прође што брже и успешније и верујем да ће опет бити онај стари, каквог га сви памтимо.
 
 Пораз у 134. вечитом дербију је 350. утакмица Црвене звезде коју је изгубила у националном шампионату. У том периоду наши играчи одиграли су укупно 1883 меча…
 
 Седам година прошло је од како су наши играчи одиграли вечити дерби на Маракани, а да су утакмицу завршили без постигнутог гола. Догодило се то у јесен 2001. године и утакмице која је завршена нерешено 0:0… 

Претходни текстНа почетку против ФМП-а
Следећи текстПобедом у нову сезону