Радићемо искрено

38

У Медија центру фудбалског клуба Црвена звезда одржана је конференција за медије вд председника Добривоја Танасијевића и вд генералног секретара Драгана Нинковића.

Конференција за медије одржана је дан после седнице Управног одбора на којој су председник и Управни одбор поднели оставке, а изабрани су вршиоци дужности председника и генералног секретара, као и комисија која треба да предложи Скупштини кандидата за председника Клуба.

„Као што сте већ упознати, прихватио сам часну, али можда у овом тренутку и незахвалну функцију вд генералног секретара. У Клубу сам већ годину и по дана, тако да сам упознат са свим питањама и обавезама у Црвеној звезди. Сви ми, као привремени органи, овде смо да наставимо континуитет рада претходне Управе, све до избора нове Управе која ће бити изабрана на Скупштини. Технички, то значи да Клуб мора да живи и функционише сваки дан. Убеђен сам да ћемо вд председника и ја успети да се изборимо са свим проблемима у овом тешком тренутку, у којем су приоритет спортски резултати. У овом тренутку не могу да вам кажем ништа о кадровским решењима, јер је синоћ тек завршена седница УО, тако да ће се у наредним данима радити и разговарати по том питању“, рекао је Драган Нинковић, вд генералног секретара.

Добривоје Танасијевић, који је био члан три последње Управе, сада је постављен за вд председникa Клуба.
„Разлог због којег сам прихватио ову тешку дужност у овом тренутку, је зато што је Црвена звезда највећа ствар у мом животу. Није ми било лако да пристанем, али сам ипак поносан што сам рекао да. Уз Црвену звезду сам од своје 9. године, а ево сада сам завршио на месту вд председника. Немам никаквог страха од тога што је Звезда на последњем месту, јер верујем да ће наш Клуб из овога изаћи још јачи. Наравно, треба времена, а очекују нас и многе кадровске промене. Желим да се захвалим сада већ бившем преседнику Спасојевићу и Управном одбору, који су трајали само девет месеци. За то време није било могуће испунити све оно што је обећано, а жао ми је што за то нису имали више времена. Сви чланови УО били су веома конструктивни и обавезали су се на верност Црвеној звезди и у будуће. Врата нашег Клуба су отворена, немамо никаквих тајни и покушаћемо да радимо нормално и искрено. Убеђен сам да неће бити никаквих проблема док смо ми ту“, истакао је Танасијевић.

Ден Тана и Драган Нинковић пожелели су много среће репрезентацији Србије и њеном новом селектору у предстојећим квалификацијама за Светско првенство.

Претходни текстПешић и званично
Следећи текстМариновић стигао