Врло важна утакмица

23

Тренер Црвене звезде Здењек Земан изјавио је да његов тим учинити све да победи Апоел у Београду у данашњем (20.15) реваншу 2. кола квалификација за Куп УЕФА. Први меч на Кипру завршен је без победника резултатом 2:2.

– Ово је врло важна утакмица за нас. Сигурно ћемо све урадити да се пласирамо у следеће коло Купа УЕФА. Све зависи од нас, али не сме да нам се понови суботња утакмица из Зрењнина (0:0). Моја екипа ће доказати да зна да игра фудбал – рекао је Земан.

Земан је додао да је у тиму 15 нових играча и да је потребно време да се уиграју и нагласио да ће најјаче Звездино оружје вечерас бити младост играча, јер у боје Апоела бране углавном фудбалери старости преко 30 година.

Огњен Короман незадовољан је резултатима своје екипе, али се нада да ће после реванш утакмице тим бити у бољој ситуацији.
– У тешкој смо ситуацији, немамо игру, немамо резултат. Шта је последица тога, у то нећу да улазим. Надам се да ће после утакмице за нас све бити боље. У првој утакмици смо показали да смо квалитетнији од Кипрана. Најбитније је да вратимо победнички менталитет и резултат неће изостати – рекао је Звездин нападач.

Короман сматра да би елиминација црвено-белих била равна трагедији.
– Ако испаднемо биће трагедија и за клуб и за навијаче. Надам се да ће бити добро, очекујте нову Звезду и да ће ствари кренути на боље. Не желим да улазим у расправу због чега смо у оваквој ситуацији – изјавио је Короман.

Црвена звезда је у среду и трећи пут продужила спонзорски уговор са Тојотом. Уговор је продужен на две године и јапански произвођач аутомобила од сада ће бити технички а не генерални спонзор клуба из Љутице Богдана. Црвено-белима је дато 12 возила на коришћење.

Претходни текстКадети први у Билећи
Следећи текстПешић вероватно