Кастиљо пред суспензијом

25

Фудбалер Црвене звезде Сегундо Кастиљо налази се пред суспензијом, изјавио је председник клуба Топлица Спасојевић. Репрезентативац Еквадора у протеклом периоду још се није одазвао позиву да се прикључи екипи. Према речима Спасојевића, уговор Кастиља са Црвеном звездом важи до 2010. године, али постоји клаузула да може да напусти клуб овог лета уз предвиђено обештећење, али се менаџер провереног везисте о томе још није изјаснио.Председник црвено-белих је рекао да се менаџер Кастиља од уторка налази у Београду и да води преговоре са руководством клуба. У среду је имао састанак са спортским директором Гораном Буњевчевићем, а у току поподнева разговараће и са члановима Управног одбора клуба.
 
Председник Црвене звезде је изјавио да Кастиљо неће бити суспендован само ако је испуњен један од два предвиђена услова – да је повређен иили да званично преговара са неким страним клубом.
У сваком случају, ситуација са Кастиљом биће јаснија у наредних неколико дана, је се прелазни рок завршава у недељу у поноћ.

Претходни текстПешић вероватно
Следећи текстПротивник се појачава