Матурски испит

25

Спортски директор ФК Црвена звездае Горан Буњевчевић негирао је да ће тренер Здењек Земан напустити клупу црвено-белих.

– Нема ништа од тога, то су потпуне дезинформације. Нити ће Земан отићи ове недеље, нити смо ми преговорали са Драгославом Степановићем и Мирославом Ђукићем о њиховом доласку на месту тренера – рекао је Буњевчевић на конференцији за новинаре -Треба да збијемо редове и на реваншу са Апоелом покажемо ко смо и шта смо. Играчи морају да покажу одговорност која се од њих очекује, јер носе дрес Црвене звезде. Дуел са Апоелом је и за њих и за нас као матурски испит.

Буњевчевић је нагласио и да он није за брзе промене тренера:
– Да би се нешто створило потребна је здрава основа, а то је процес који траје годинама. Најлакше је мењати, критиковати тренера и играче. Треба да се ангажујемо, да следимо визију и будемо свесни да резултати не долазе преко ноћи. Убеђен сам да ће екипа на дуже стазе прихватити Земана.

Спортски директор Звезде је казао и да је са Земаном разговарао о тренутној ситуацији, али да се није помињала могућност прекида сарадње. Буњевчевић је разговарао и са представницима навијача Звезде, али је навео да они нису Управи клуба постављали било какве ултиматуме.

Претходни текстПетковић стигао
Следећи текстБол декласиран