Школа фудбала

35

Фудбалски клуб Црвена звезда покреће школу фудбала за дечаке узраста од пет до 11 година.  Школу ће водити бивши тренер клуба Александар Јанковић. Седморица амбициозних младих стручњака радиће са децом под надзором професора са катедре фудбала на Факултету спорта и физичког васпитања Александра Јанковића, наводи се у саопштењу.
 
– Организацијом школе фудбала у оквиру клуба фудбалски клуб ће добити много, првенствено у почетној селекцији, али и омогућити многим дечацима да буду део Звезде – рекао је Јанковић.

Јанковић је истакао да ће школа фудбала Црвене звезде, поред стручног, планског и организованог рада, организовати низ активности анимације својих полазника.

Млади фудбалери ће тренирати на теренима Бродарца између два моста на новобеоградској страни. Планира се да се Звездина школа фудбала постепено шири по читавој Србији. Јанковић је у својој каријери радио као тренер у девет прволигашких клубова, међу којима и у Црвеној звезди. Последње две године радио је у стручном штабу младе репрезентације Србије, са којом је прошле године освојио друго место у Европи.

Претходни текстКажњени за неискоришћене шансе
Следећи текстНове АТП листе