Нема одлуке о прваку

30

Тениски савез Србије није на седници Такмичарског одбора одржаној у уторак донео одлуку о новом прваку државе у мушкој конкуренцији. После вишечасовне дебате ТСС огласио се саопштењем:

– У просторијама Тениског савеза Србије, у уторак 22. јула 2008. Године одржана је седница Такмичарског одбора ТСС, на којој се расправљало о прекинутом финалном мечу И Савезне лиге за сениоре за 2008. годину у коме су се састали ТК Партизан и ТК Црвена звезда.
Такмичарски одбор је свестрано размотрио ситуацију и након дуге расправе закључио да спроведе детаљну истрагу о догађајима на завршетку лигашког дела и самог финала екипног шампионата И Савезне лиге. Обзиром да је ситуација веома сложена Такмичарски одбор ТСС је закључио да проглашење победника одложи док се не спроведу све активности, почев од дисциплинског судије, па до извештаја Анти-допинг агенције. У том циљу подигнуто је више дисциплинских пријава против одговорних лица и клубова у циљу утврђивања чињеница које ће допринети доношењу коначне одлуке.

Финални дуел екипног првенства Србије између ТК Партизан и ТК Црвена звезда прекинут је при вођству Партизана резултатом 1:0, јер се екипа црно-белих повукла са терена.

Претходни текстТроицки напредовао на АТП листи
Следећи текстУспешан старт