Перуничић представљен у Подгорици

43

Бивши капитен рукометаша Црвене звезде Ненад Перуничић званично је представљен као нови играч подгоричке Будућности. Популарни Терминатор рекао је да „дуго није могао да одговори људима из Подгорице“ и додао да је „Црвена звезда била приоритет“ али и да људи из управе београдског клуба нису били озбиљни.

– Моји први утисци су феноменални. Задовољан сам што су се преговори који су се водили око мјесец дана, овако завршили. Такође сам срећан што сам се вратио у своју домовину, земљу гдје сам и почео каријеру,“ рекао је Перуничић после потписивања једногоди[њег уговора – Није тајна да ми је Црвена звезда била приоритет, јер то је клуб који ми је дао највише, међутим са мном се не може на тај начин преговарати. Прави пример дали су људи из Будућности који су били максимално професионални и упорни, али бих се овим путем њима извинио уколико сам био некоректан јер нисам дуже време могао да им кажем мој дефинитиван одговор – објаснио је некадашњи репрезентативац.
Перуничић је каријеру почео у пљеваљском Рудару, затим је играо за Југовић из Каћа, београдску Црвену звезду, француски Пари Сен Жермен, шпанску Бидасоу, њемачке тимове Кил, Магдебург и Валау, мађарски Пик Сегед, те шпанске клубове Барселону и Алкесирас.
Перуничић је рекао и да је „у Подгорицу дошао са великим амбицијама као и постављеним циљевима“ и да ће урадити све да их испуни, јер „још увек има жељу да се надмеће, тако да мотива неће недостајати“.

Претходни текстПасански избацио Масуа
Следећи текстРаспоред Лиге шампиона