Бразилац на проби

33

Бразилски фудбалер Луиз Тесер дошао је на пробу у Црвену звезду, и у наредним данима ће покушати да се наметне тренеру Зденеку Земану. Тесер је стигао у суботу увече преко Милана у Беч и одмах се придружио црвено-белима у Бад Тацмандорфу. И поред дугачког и исцрпљујућег пута Тесер се одмах нашао на располагању чешком стручњаку и тренирао је у недељу ујутро са остатком екипе
–         Стигао сам јако уморан, али сам тренирао јутрос. Биће ми потребно одређено време да се адаптирам због велике временске разлике, али се надам да ћу брзо успети да ухватим ритам са остатком екипе. Претходних недеља нисам тренирао у Бразилу и сигурно је да имам велику жељу што пре то да надокнадим и наметнем се тренеру Земану – рекао је Бразилац.

Луиз Тесер рођен је 16. маја 1987. године. Игра на позицији десног везног фудбалера, по потреби и десног бека. Током каријере бранио је и боје Коритибе, Атлетико Минеира, Жоинвила, Итуара, Лећеа и Таранта. Интересанто је су Тесер и Едгар били саиграчи у Жоинвилу, а одмах по доласку Тесера у Аустрију постали су и цимери у соби.
 

Претходни текстПласман каријере Троицког
Следећи текстПасански избацио Масуа