Стиже шест појачања

50

Спортски директор ФК Црвене звезде Горан Буњевчић изјавио је да би се у наредна три дана очекуј долазак шесторице нових играча на „Маракану“. Трансфере врло брзо би требало да договоре 26-годишњи репрезентативни нападач Азербејџана Бранислав Субашић, тренутно члан Нефчија, и бивши играч младе селекције Србије и Црне Горе, а сада играч Химкија, Никола Мијаиловић.
Буњевчевић је додао да су близу преласка у Звезду и бразилски нападач Едгар, који би у Београд требало да стигне до четвртка, некадашњи млади репрезентативац Швајцарске Бобан Максимовић, голман Непретка Саша Стаменковић и 19-годишњи одбрамбени фудбалер бањалучког Борца Огњен Врањеш.

– Ово су тек први доласци, неки од ових играча ће можда играти и за Срем, односно нашу Б екипу – рекао је Буњевчевић и додао да су црвено-бели саудијском Ал-Итифаду послали коректну понуду за нападача из Гане Принца Тагоеа, а да су још у току и преговори са фудбалером Торина Николом Лазетићем.
Размишља се и о повратку штопера Ланса Милана Бишевца, док се одустало од довођења Елмира Кудузовића из сарајевског Жељезничара. Листа играча који ће у летњем прелазном року напустити Звезду још није позната, али је Буњевчевић рекао да ће на њој бити осморица првотимаца:
– Прво желим да са свима обавим разговоре, који нису пријатни. Некима ћемо пронаћи нове клубове, а са некима ћемо раскинути уговоре. Неки од њих су били под уговорима са Звездом, али су играли на позајмицама у другим клубовима.
Буњевчевић је, такође, изјавио да је најближи одласку из Звезде капитен Дејан Миловановић, а да ће се црвено-бели осталих носиоца игре из претходне сезоне одрећи само у случају да нађу адекватне замене.
– Те замене не могу да буду талентовани играчи, већ фудбалери који ће одмах бити окоснице наше игре -, казао је Буњевчевић и подвукао приоритетни циљ клуба да задржи Алехандра Сегунда Кастиља -Кастиљо је, по нашем мишљењу, најбитнији члан тима. У случају да не будемо могли да га задржимо највише новца потрошићемо управо на његову замену.

Претходни текстПобеда Троицког у дублу
Следећи текстНавијачи против Станковића