Земан верује у Броновицког

28

Нови тренер фудбалера Црвене звезде Зденек Земан одлучан је да на „Маракани“ барем на још годину дана задржи Пољака Гжегожа Броновицког. Менаџер Броновицког, Марио Пјекарски, каже да чешки стручњак одлично познаје његовог клијента, који је још пре два месеца најавио одлазак из Србије, разочаран статусом резерве међу црвено-белима.

– Тренери су га селили са леве на десну страну и Броновицки што због њиховог неповерења, што због пехова са повредама, није имао среће да одигра добро у континуитету и свима покаже зашто је плаћен 850.000 евра. Да је играо за Пољску на Европском првенству, лако би пронашао нови клуб, међутим, оперисао је менискус и није био спреман за тако велико такмичење – прича Пјекарски.

Пољаку се сада отворило место уз леву аут-линију одласком Душана Анђелковића у Турску и он сада једва чека почетак припрема за нову сезону, тврди Пјекарски.
– Земан се одушевио када је прочитао његово име на списку првотимаца, одмах је питао до када га веже уговор. Потом је Буњевчевићу саопштио да проблем левог бека за њега не постоји и рекао да га нипошто не пуштају у случају евентуалне понуде.

Претходни текстДоговори о појачањима
Следећи текстПочиње Вимблдон