Тренер до понедељка

31

Фудбалери Црвене звезда најкасније до понедељка могли би да добију новог тренера. Уколико не буде неких неочекиваних момената, Зденек Земан би ускоро могао да буде промовисан на клупу црвено-белих.
– Реално је да добијемо новог тренера до понедељка – потврђује и спортски директор Горан Буњевчевић.

На „Маракани“, ипак, још не желе да причају о именима, али је Чех незванично најреалније решење.
– Ништа није договорено, Звезда нема тренера – додао је Буњевчевић – Постоји листа кандидата, међу којима је и Зденек Земан, који је био у Београду. То је све што тренутно могу да кажем.

Када буде познат тренер, почеће и посао са појачањима.
– Постоје контакти са неким играчима, али ништа конкретно не може да се ради док не изаберемо тренера и чујемо његове жеље – истиче Буњевчевић.

На последњој седници Управног одбора истакнути су приоритети: централни одбрамбени играч, централни везни и нападач.  Челнике Звезде чека велики и тежак посао, јер ће ускоро морати да се захвале многим фудбалерима, на које клуб више не рачуна.

Са „Маракане“ такође стиже вест да је Звезда гласала за проширење лиге. Тај став су на Заједници суперлигаша изнели спортски директор Горан Буњевчевић и члан УО Дан Тана.
– Мислимо да је то право решење, ако постоји законска могућност – преноси Буњевчевић. – Најнормалније је првенство које се игра двокружно, код нас би то било 30 кола.

Претходни текстСтојковић напушта Лисабон
Следећи текстТри звездашице за Србију