Деки у посети куму

50

Гост Звонка Милојевића, некадашњег голмана Црвене звезде с којом је био првак света у Токију 1991. године, недавно је био његов кум, капитен „орлова“ Дејан Станковић.

Звонко је већ шест месеци на Клиници за рехабилитацију у белгијском граду Лувену, где се опоравља од последица тешке саобраћајне несреће. Лекари предвиђају да ће тамо остати до јесени, али су и оптимисти по питању расплета животне драме бившег репрезентативног чувара мреже и интернационалца у Белгији.

Захваљујући љубазности колега из франкфуртких „Вести“ добили смо ову фотографију и сведочење о потресном сусрету кумова. Кад је први талас емоција прошао, у причу о лечењу и здрављу као најдрагоценијој ствари у животу неизоставно се „умешао“ фудбал. Милоје је пратио сва збивања око наше репрезентације, али се интересовао и за актуелну ситуацију око Дејана, после одласка тренера Манћинија и Михајловића из Интера.

„Имам већ доста понуда, а ја бих највише желео да останем у Италији, на коју сам се навикао“, одговорио је Станковић.

Хтео је Звонко да чује све и о српском државном тиму, селектору Ђукићу…

„Треба га пустити да ради свој посао“, рекао је капитен „орлова“. „Мислим да ће успети да направи добар тим од младих и нас неколико старијих и искуснијих играча“.

Видели се кумови, проћаскали… До новог, следећег виђења.

Претходни текстПашански поражен
Следећи текстТома „Цунами“ најбољи у мају