Планирање за следећу сезону

29

Председник ФК Црвена звезда Топлица Спасојевић најавио је темељну реконструкцију играчког кадра у летњем прелазном року. Црвено-бели су у минулој сезони остали без трофеја, а Спасојевић каже да ће ускоро бити познато са колико новца ће руководство клуба располагати у прелазном року, у којем планирају бројна појачања.

– Наша је жеља да доведемо три екстра играча, пет добрих и пет младих играча. Имамо управо завршне преговоре у циљу затварања финансијске конструкције. Биће све прецизирано ових дана. Зимус смо радили на томе да растеретимо играчки кадар, али има још играча који су презасићени, јер су у Звезди већ пет-шест година – најавио је Спасојевић.

Председник Звезде је још једном одбацио спекулације да руководство клуба планира да доведе иностраног тренера и потврдио да Александар Јанковић остаје на клупи црвено-белих.

Један од играча који у постојећем саставу има најдужи стаж је Душан Баста. Повремени репрезентативац сматра да је време да напусти  „Маракану“, али не по сваку цену
– Могуће је да останем. Зашто да не? Нећу ићи по сваку цену у иностранство. Само ако обе стране буду задовољне евентуалном понудом биће прихваћена.

Претходни текстЧича узео титулу
Следећи текстЗвезда од 2. кола