Супериорно

34

Очекивано, наша најуспешнија олимпијка свих времена Јасна Шекарић тријумфовала је у финалу Купа Србије малокалибарским пиштољем, одржаном на Царевој Ћуприји. Све је било јасно већ после основног дела, у коме је Јасна остварила одличан резултат од 588 кругова. У финалу је стигла до 792,3 оставивши далеко иза себе све супарнице.

А, да све буде лепше, да Јаснин и успех Стрељачког клуба Црвена звезда буде комплетнији, потрудиле су се и остале црвено-беле такмичарке које су се у сениорској конкуренцији пласирале од другог до четвртог места. Одмах до Јасне била је Јелена Аруновић (779,1), за њом Зорана Аруновић (777,8) и потом Јасмина Гргић (775,6).

Наравно, екипа интернет сајта СД Црвена звезда и ТВ емисије „Звездина ревија“ била је на Царевој Ћурпији где је забележила још једну Јаснину победу и одмах потом разговарала са нашом олимпијком.

У том разговору Јасна је сумирала утиске са протеклих такмичења у Светском купу, открила нам како се припрема и темпира форму за Олимпијске игре овог лета, у колико ће дисциплина учестововати и шта јој је, поред освајања шесте медаље на шестим Играма највећа жеља у Пекингу.

Али, да не откривамо баш све. Наредног четвртка, са Јасном Вас чекамо у новом издању ТВ емисије „Звездина ревија“.

Претходни текстКук одлази
Следећи текстПредстоји пуно послова