Дејан на трансфер листи

44

Управа Јувентуса заинтересован је фудбалера Интера и бившег капитена Црвене звезде Дејана Станковића. Италијански новинари тврде да су представници Јувентуса већ разговарали са менаџерима капитена Србије и да су им први контакти дали охрабрујуће резултате. Станковић, који је професионалну каријеру почео у Црвеној звезди, у Интер је прешао 2004. из Лација, у ком је провео шест година. У протекеле четири сезоне био је један од најбољих фудбалера „плаво црних“, а 2. фебруара прошле године потписао је, нови, трогодишњи уговор са Интером. За Станковића је, осим Интера, веома заинтересован и енглески премијерлигаш Ливерпул.
 
Вест да је на трансфер листи затекла је Дејана Станковића у Мајамију, где је са породицом на одмору.
– Нисам баш у току шта се дешава. Знам да је Жозе Мурињо промовисан и јавили су ми да се појавила вест да сам на трансфер листи… Не знам колико је то истина – поручио је Станковић са Флориде.

Наш ас је додао да ће по повратку са одмора, као и пред почетак припрема за сваку сезону у Интеру до сада, обавити разговор са челним људима „нероазура“:
– Када дођем видећу се са председником Моратијем и људима из руководства, а то ће бити непосредно пред почетак припрема. Тада ће све бити много јасније.

Претходни текстИгор шампион
Следећи текстПроком шампион