Врућ прелазни рок

45

До недеље и краја првенства у сенци,а потом у жижи. Фудбалски клуб Црвена звезда очекује заиста врућ прелазни рок. Већ сада су почела нагађања ко би могао са, а ко на „Маракану“.
 Клуб сигурно напушта голман Зоран Бановић Коме истиче уговор, а за четири године није добио праву прилику. Када су у питанју стандарсни првотимци, незванична листа оних који могу да оду изгледа овако: Јестровић, Короман, Миловановић, Баста,… Неколико клубова показало је интересовање за Милијаша, Пре свих Мајорка, Као и Миловановића и Кастиља. Известан је растанак и са Аргентинцем Ернаном Баркосом.

Када су у питању појачања, сигурно се тражи један дефанзивац и нападач. Одавно се помињу два имена  – Бразилац Карлоса из Локерена, као и Принц Тагое који игра у Катару. Црвена звезда је, наводно, спремна да плати милион евра Војводини за Македонског репрезентативца Гроздановског…
Пре тога Звезда мора да прегрми последње, 33. коло Супер лиге. Црвено – бели гостују у Кули, где вероватно у саставу неће бити Ненада Јестровића кога већ три дана муче грип и темперратура .

– Не знам да ли ћу бити спреман. Можда ако у петак будем тренирао – свестан је стрелац 13 голова у лиги, да су мале шансе да истрчи на терен у Кули.

Претходни текстСјај Звезде у дербију
Следећи текстБакић се не предаје