Ускоро анализа учинка

47

Управни одбор Фудбалског клуба Црвене звезде и даље оставља отвореним питање тренера првог тима, иако је Александар Јанковић добио вербалну подршку председника Топлице Спасојевића и иако иза себе има резултате.

У саопштењу са седнице УО Црвене звезде између осталог наведено је да је одлучено да се наредна седница одржи у првој половини јуна, „када ће се анализирати учинак првог тима ФК Црвена звезда“, као и рад службе Маркетинга ФК Црвена звезда, као и започетих активности у претходних неколико месеци.

Управни одбор клуба из Љутице Богдана није расправљао о предстојећим изборима у Фудбалском савезу Србије, јер сматра да би „то било преурањено у овој фази када и даље траје такмичарска сезона“.

У саопштењу се наводи и да је усвојен извештај спортског директора о спортско-стручном раду и припремама за предстојећи прелазни рок.

Разматране су инвестиционе активности које обухватају предстојеће радове на главном терену, помоћним теренима, реновирању инфраструктуре стадиона, укључујући семафор, тунел, медицински блок.

Иначе, за последњи меч ове сезоне пред домаћом публиком против ОФК Београда, Црвена звезда је одлучила да отвори капије стадиона.

Претходни текстЖигић постао тата
Следећи текстГаги није успео