Ново ТВ издање Звездине ревије

65

По старом, добром обичају, вечерас у 19.15 часова на „СОС каналу“ чека Вас ново издање телевизијске емисије „Звездина ревија“.

У центру пажње су и даље, наравно, наши шампиони. После рукометаша, титулу су на „Маракану“ донели и наши одбојкаши који су у полуфиналу са Војводином и финалу са крагујевачким Радничким одиграли чак десет мечева за инфаркт. Оба пута су губили са 2:0 у мечевима и – имали снаге са преокрет. Против Војводине у „Шумицама“, али су зато по титулу морали у „Језеро“. Тамо, у срцу Шумадије, изабраници тренера Жељка Булатовића ношени песмом Делија показали су да Звезда игра најбољу одбојку у Србији.

Специјално за „Звездину ревију“ капитен Докић, Станковић, Зиндовић, Терзић и остали наши спортски јунаци говоре о томе како се калило одбојкашко злато, али и о плановима за будућност и највећем изазову који их чека у наредној сезони – Индесит Лиги шампиона.

О рукометној титули, с друге стране, говори легенда овог спорта и Црвене звезде Ненад Перуничић. Поносан што је испунио дечачки сан, капитен црвено-белих прича о предстојећем дербију са Партизаном на којем ће прославити титулу, о ономе што догодине Звезду чека у Европи, али и о проблемима у овом нашем трофејном спорту са којима је, снагом „Терминатора“, спреман да се ухвати у коштац.

Наравно, наше камере су забележиле нову победу наших фудбалера и тренутак кад наш кик-бокс шампион Гаги Јовановић прима Мајску награду Спортског савеза Србије. Исто велико признање уручено је и најбољој српској олимпијки Јасни Шекарић, која је потом изабрана и за Спортисту месеца Спортског друштва Црвена звезда. Наша златна дама сад је у Минхену, где је у току ново надметање за Светски куп, али је упркос бројним обавезама уочи пута радо разговарала за Вашу и нашу омиљену емисију…

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15 само на „СОС“ каналу!

Претходни текстСрећно Љупко
Следећи текстМилијаш на мети Мајорке