Одбојкаши у мајсторици

20

Лако су одбојкаши Црвене звезде против Радничког изборили мајсторицу у финалу плеј офа. Великој Звездиној победи допринела је сјајна атмосфера у Шумицама коју су направили навијачи црвено белих.

Црвено-бели момци су још једном показали да су у сјајној форми и да иду на победу, изједначивши резултат у серијама 2:2. Раднички је играо без помоћи македонских репрезентативаца Харија Наковског и Николе Гјоргијева, и нису били у стању да пруже јачи отпор.Следећи и последњи дуел Црвене звезде и Радничког игра се у четвртак у дворани „Језеро“ од 18 часова у Крагујевцу. Иако Крагујевчани имају предност домаћег терена наши момци се неће лако предати.

„Очекивали смо од Радничког да игра много боље него у трећем мечу, а нама је било да се изборимо са притиском. Играли смо протв ослабљеног ривала пред нашим навијачима и морали смо да победимо. На моменте смо падали у игри, али најбитније је да смо славили, и надам се да ће то бити и случај у Крагујевцу“, рекао је капитен Црвене звезде и најбољи поентер меча Томислав Докић.

Претходни текстШампиони!
Следећи текстЈуниори поражени