Ваљевски празник бокса

85

У Ваљеву у башти боксерског дома, данас од 14 сати на програму ће бити мечеви у аматерском, олимпијском боксу. Мерење, лекарски преглед и жреб је од 10 до 11 сати. Организацију боксерске ревије је преузео Металац из Ваљева, а делегат је Јордан Обрадовић из Ваљева, док су судије Марко Ђуричић и Жарко Грујучић, обојица из Ваљева.

Звездину експедицију ће сачињавати седморица боксера, тројица са завидним искуством: Вук Јоргачевић, Иван Поповић и Марко Николић, и четворица којима ће ово такмичење пшрдстављати такозвано ватрено крштење, предводник ове експедиције је, прослављени Звездин шампион, сада у улози тренера, Бранко Димић.

„Ово је ревија која је традиционално добро организована, и пружа најбоље услове свим такмичарима. Титуле ће напасти, тројица искуснијих: Вук, Иван и Марко, док ове млађе такмичаре још увек не смем да бацим у ватру и најјачу конкуренцију, већ ћу постепено да их уводим у свет аматерског бокса, па је за њих значајно само појављивање на овој ревији бокса“, најавио нам је ваљевски празник бокса, Бранко Димић.

Претходни текстЧекамо нове медаље
Следећи текстРасподелити снагу