Додатни мотив

47

Александар Јанковић изјавио је да ће фудбалери Црвене звезде на гостовању Младости из Лучана имати додатан мотив јер противника у данашњем (16.30) 29. колу Меридијан Суперлиге Србије нису добили нити једном ове сезоне.
 

– Довољно је само израчунати колико бодова је Звезда ове сезоне изгубила у дуелима са екипом Младости и долази се до закључка да је то више него што је наш заостатак у односу на Партизан – рекао је Јанковић на редовној конференцији за новинаре. – Чињеница да ове сезоне нисмо победили Младост нас додатно мотивише, иако сваки играч Звезде мора да увек за циљ има да победи и да освоји трофеј.

Тренер црвено-белих је додао да је Младост најдисциплинованија екипа у Меридијан Суперлиги Србије:
– Младост је изузетно организована, чврста екипа са доста високих играча. Права фајтерска екипа…На гостовању које важи за једно од најтежих у лиги показаћемо, ипак, да смо прави, показаћемо карактер.

Јанковић изјавио се осврнуо и на спекулације медија о наводном отказу на крају сезоне:
– На мене то не утиче уопште. Одрастао сам у Звезди и добро знам шта она значи…Направила се извитоперена атмосфера…као да ми је свака утакмица пресудна. Неки специјалан притисак не осећам, створила се лажна слика, као да се чека пораз, али ми га у првенству немамо већ шест месеци. Ненормално је стварати такву атмосферу и не знам која је позадина свега тога. Чињеница је да екипа игра добро, побеђује, и чињеница је да је освојила највише бодова у лиги од када сам је ја преузео.

Претходни текстНови пораз јуниора
Следећи текстПрипреме за турнир