Имамо још посла

17

Након сигурне игре и убедљиве победе, повратило се самопоуздање пред наредни, четврти меч. Наравно, сви су и даље веома опрезни и свесни да има још доста да се игра икако би се дошло до коначног циља, а то је титула првака државе у сениорској конкуренцији. Сви у клубу су се сложили у једном, а то је да је подршка београдске публике била кључна у овој утакмици и позвали су навијаче да и у следећем мечу буду на висини задатка.

Наредни меч се игра у недељу 4. маја од 18 часова, а домаћин је и овог пута Црвена звезда.

Иако је овај меч протекао у знаку расположених поентера, и карактерисало га је мало успешних блокова, један момак је ипак успео да искаже сав свој потенцијал иако игра, управо на позицији блокера, то је Милан Рашић, који је са 8 поена и пет успешних блиокова, донео нашем тиму преко потребну сигурност.

„Сјајан меч. Не бих о појединцима, јер је јасно да смо се исказали као колектив, и управо на том пољу доминирали над екипом из Крагујевца. Морам напоменути да су навијачи направили одличну атмосферу у хали и да је било право задовољство играти пред таквом публиком. Резултат следећег меча нећу да прогнозирам из чистог сујеверја“, блистао је после прве победе Црвене звезде, стартни блокер, Милан Рашић.

Када су се надали да ће млади деветнастогодишњи техничар нашег тима лопту подићи најефикаснијем на мешчу, коректору Докићу, овај је сјајним решењима, упошљавао, по многима јунака ове утакмице, примача, Милана Терзића
„Бићу веома кратак, јер сматрам да имамо да обавимо још доста посла, и да смо још увек на почетку, јер пре свега морамо да будемо сконцентрисани на недељни дуел. Хвала и навијачима обе екипе који су направили феноменалну атмосферу у којој сви дајемо сто посто својих могућности“, изнео је свој став након завршене треће утакмице финалне серије, примач црвено-белих, Милош Терзић, који је освојио 10 поена за наш тим.

Постало је већ навика да томислав Докић освоји највише поена за наш тим, ове вечери било их је укупно 31, што представља скоро половину укних поена које је Звезда освојила. И поред те чињенице, наш коректор остаје скроман и чврсто на земљи.
„Сјајан меч за нас, и пре свега сјајна игра моје екипе. Захвалио бих се свим мојим саиграчима на успешно обављеном послу. Наравно, ово је само први корак, остаје нам још два и надам се најбољем. Велике заслуге за овај тријумф иду и дивној публици, која овим амбијентом који је створила доприноси да се сви играчи на терену пруже исвој максимум. Хвала им, и позвао би их да наставе са оваквом подршком и на наредном мечу“, пренео нам је своје утиске са меча, најефикаснији актер утакмице, Томислав Докић.

Претходни текстПрви корак
Следећи текстДвојица Звездаша