Тренинзима до победе

68

Одбојкашице Црвене звезде у финалној серији плеј-офа нису успеле да савладају тренутног шампиона Србије екипу Поштара 064. Девојке Дарка Закоча су потврдиле да су најбоље, одличном игром на паркету, и тиме што су успеле убедљивим резултатом 3:0 да поведу и  освоје трофеј. Доминантну игру су показале у све три утакмице. Наше девојке као да никакао нису могле да пронађу прави начин како би дошле до вођства, а затим и до трофеја.

Крећу нови тренинзи, утакмице и девојке се спремају за нове дуеле.
„Поштарке су заслужено победиле, и освојиле трофеј. Ми једноставно нисмо играле добро. И то нас је на крају коштало титуле. Сигурна сам да ћемо и ми једног дана освојити титулу. Сада је то завршен период, идемо даље, Настављамо да тренирамо и припремамо се за утакмице које нам предстоје“, видно разочарана рекла је Наташа Шеварика.

Ни остале црвено беле одбојкашице нису сакривале своју тугу, нервозу, разочараност, после пораза, али сада девојке напорно раде како би се резултати поправили.
„Сигурно да нам је много тешко. Биле су боље од нас, и то су и показале маестралном игром. За нас не знам шта да кажем. То једноставно нисмо биле ми. Можемо много боље. Сада следе напорни тренинзи и сигурна сам да ћемо тако једино стићи до неког будућег трофеја“, рекла је Јелена Благојевић, једна од најбољих звездиних одојкашица.

Претходни текстЈасна најбоља
Следећи текстБорба до самог краја